Selecteer een pagina

iPad reparatie Den Haag

IPad reparatie nodig in Den Haag? Laat dat maar over aan Leyplaza! Wij bieden u supersnelle én scherp geprijsde reparatieservice in Den Haag.

De iPad werd in 2010 geïntroduceerd door Apple en is tegenwoordig niet meer weg te denken. In bijna elk gezin is wel één tablet aanwezig. Helaas komt het af en toe ook voor dat een iPad kapot gaat. Het is en blijft immers elektronische apparatuur. Wanneer een iPad kapot is, kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kan het scherm kapot zijn, maar kunnen er ook interne problemen zijn, bijvoorbeeld met de batterij. Interne problemen zijn vaak lastiger te lokaliseren voor de leek. Leyplaza helpt u graag met uw iPad reparatie in Den Haag, voor zowel een kapot scherm als interne problemen met uw iPad. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van alle iPad modellen, waaronder de iPad Pro en iPad Air.

Ook kunt u bij ons terecht voor de reparatie van tablets van andere merken, zoals Samsung, Alcatel, Lenovo of Huawei!

Razendsnelle service

Wij snappen dat u niet te lang wilt wachten op de reparatie van uw iPad. Daarom bieden wij u razendsnelle service. Met het behulp van originele onderdelen die door ervaren technici op uw iPad of tablet worden gezet, is uw tablet binnen één dag weer als nieuw en gebruiksklaar.

Contact

Wanneer u in de buurt van onze winkel aan de Leyweg woont, kunt u langskomen wanneer u dat schikt. Woont u verder weg, dan kunt u uw iPad of tablet ook aan ons opsturen. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 070 366 3160 of stuur een bericht naar info@leyplaza.nl!

Wij repareren uw iPad!

✓ Snel en voordelig geprijsd
✓ Alle modellen en merken

” Voor het eerst mijn telefoon laten vallen en laten repareren bij Leyplaza. De telefoon is snel gemaakt en je ziet totaal niet dat het scherm is vervangen. Echt top is Leyplaza! ”

Noami Keteren

iPad laten repareren?