Selecteer een pagina

Iphone reparatie Den Haag

Heeft u uw dierbare iPhone 7 plus in het water laten vallen, is uw scherm kapot of heeft uw Iphone 5 een kapotte camera? Dat doet zeer! Maar wees gerust, niet voor lang. Bij ons in de shop kunt u direct terecht voor de reparatie van uw iPhone. Een iPhone scherm repareren, een iPhone batterij vervangen, valschade of waterschade herstellen, of een niet functionerende iPhone maken is wat wij dagelijks doen. Bij onze shop in Den Haag kunt u terecht voor de reparatie van uw kostbare smartphone. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van alle nieuwe modellen van iPhone. Ook voor de reparatie van oudere modellen kunt u perfect bij ons terecht. Kortom, wij repareren alle mankementen van uw iPhone.

De snelste iPhone reparatie van Den Haag

De iPhone is een geweldige smartphone. Helaas kunnen zelfs de producten van dit top merk kapot gaan. Zo is het scherm bijvoorbeeld erg kwetsbaar en gebeurt het regelmatig dat een val resulteert in een kapot scherm. Bij Leyplaza snappen wij natuurlijk heel goed dat u niet te lang wilt wachten op de reparatie van uw zeer kostbare en onmisbare iPhone. Daarom bieden wij u razendsnelle service in het vervangen van uw scherm in slechts 30 minuten.

Ook bij waterschade of andere kapotte onderdelen van uw iPhone, helpen wij u uiteraard graag! Met het behulp van originele onderdelen die door ervaren technici op uw iPhone worden gezet, ziet uw telefoon binnen 24 uur vaak weer als nieuw uit, is hij gebruiksklaar én weer helemaal van u!

Stuurt u uw toestel liever op? Ook dit is uiteraard geen probleem! Wij sturen uw iPhone na onderzoek en reparatie gewoon weer naar u terug. Natuurlijk wilt u niet dat uw gerepareerde iPhone direct weer kapot gaat. Om uw iPhone blijvend te beschermen vindt u bij ons in de shop een aanbod van talloze hoesjes voor alle typen iPhone. Voor ieder wat wils!

Kom vandaag nog langs!

Wacht dus niet en kom voor uw iPhone reparatie in Den Haag vandaag nog naar onze winkel aan de Leyweg. Indien u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen heeft of uw iPhone liever opstuurt, mag u natuurlijk ook altijd even bellen of een berichtje sturen via onze website. Wij beantwoorden uw vragen graag! Bekijk hier onze contactgegevens en actuele openingstijden.

Leyplaza repareert uw iPhone:

✓ Snel
✓ Goedkoop
✓ Alle modellen en merken
✓ Professioneel

 

“Wanneer ik mijn iPhone weer eens laat vallen ga ik altijd naar Leyplaza. Mijn telefoon is hier binnen een half uur gereed om weer op te halen! Super snelle en keurige service. ”

Jonathan van Gijn

Uw telefoon laten repareren?