Selecteer een pagina

iPhone scherm reparatie Den Haag

De iPhone is al lange tijd een van de meest geliefde smartphones van Nederland. Helaas kunnen zelfs de producten van dit top merk kapot gaan. Met name het scherm is kwetsbaar en het is dan ook de grootste nachtmerrie van elke trotse iPhone gebruiker: scheuren, krassen of barsten in het scherm als gevolg van een val op straat. Schade aan het scherm is zelfs een van de meest voorkomende schadesoorten en reparaties van de iPhone. Ongeveer de helft van de iPhone reparaties die wij uitvoeren hebben betrekking op het scherm. Schade aan een scherm heeft niet alleen een negatieve werking op de gebruikservaring, de kans op waterschade neemt aanzienlijk toe.

Een iPhone scherm reparatie nodig en woonachtig in Den Haag of omgeving? Er zijn meerdere partijen die je hierbij kunnen helpen, maar niemand biedt een snellere en betere service dan Leyplaza.

Uw specialist in scherm reparaties

Leyplaza is uw specialist wanneer het gaat om schermreparaties. Elke dag vervangen wij tientallen iPhone schermen voor klanten uit omgeving Den Haag. Soms gaat het om een klein sterretje, soms gaat het om dusdanig veel schade dat interactie met het toestel niet meer mogelijk is. Een kapot scherm is een vervelende kwaal, maar het is gelukkig relatief eenvoudig te repareren door een nieuw scherm te installeren.

Onze monteurs hebben meerdere jaren ervaring in het repareren van smartphones en beschikken over de juiste kennis en materialen voor elke iPhone scherm reparatie. Zo kunt u bij ons terecht voor de schermreparatie van een relatief oud model, bijvoorbeeld de iPhone 5 of 6. Maar ook voor de nieuwere generaties (iPhone 7, 8 en X) kunnen wij u uiteraard van dienst zijn.

Snel geholpen

Een kapot scherm wilt u uiteraard zo snel mogelijk laten verhelpen. Daarnaast is het repareren van een iPhone scherm een relatief eenvoudige reparatie. Een iPhone scherm reparatie duurt bij Leyplaza dan ook slechts 30 minuten. Wil je scherm bij ons laten repareren? Maak van te voren een afspraak of loop gerust binnen zonder afspraak.

 

 

 

 

Kapot scherm? Leyplaza helpt!

✓ Klaar binnen 30 minuten
✓ Betaalbaar
✓ Alle iPhone modellen

iphone scherm reparatie den haag

 

“Wanneer ik mijn iPhone weer eens laat vallen ga ik altijd naar Leyplaza. Mijn telefoon is hier binnen een half uur gereed om weer op te halen! Super snelle en keurige service. ”

Jonathan van Gijn

Scherm laten repareren?