Selecteer een pagina

Samsung reparatie Den Haag

Een kapotte Samsung is natuurlijk het laatste waar u op zit te wachten. Smartphones zijn tegenwoordig duur en ook nog eens onmisbaar. Daarom bieden wij u bij Leyplaza graag de ideale en razendsnelle oplossing. Voor Samsung reparatie Den Haag kunt u vandaag nog terecht voor de reparatie van uw kapotte Samsung en voor u het weet staat u weer buiten met een gebruiksklaar en zo goed als nieuw toestel! Of u nu een lege batterij, valschade of een ander probleem heeft, wij lossen het voor u op. U kunt bij ons terecht voor reparaties aan alle Samsung modellen, van de Galaxy S8 of S9 tot de Galaxy Note en Galaxy A5.

Snel geholpen

Bij Leyplaza begrijpen wij dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten en daarom werken wij met professionele en ervaren technici die uw Samsung repareren met originele onderdelen. Uw scherm kapot? Geen zorgen! Voor een lage prijs heeft u in slechts 30 minuten een geheel nieuw en origineel scherm op uw kostbare Samsung en is hij weer helemaal van u. Ook bij waterschade, een leeglopende batterij of andere kapotte onderdelen aan uw Samsung staan wij uiteraard graag voor u klaar. Bent u iets slechter ter been of ligt u ziek op bed? Wij maken u het graag makkelijk, dus uw telefoon opsturen mag natuurlijk ook!

Laat u uw telefoon vaak vallen of is uw telefoon gewoon toe aan een nieuwe look? Ook voor Samsung beschikken wij in onze shop over een zeer breed aanbod aan hoesjes in verschillende kleuren en prijsklassen.

Breng uw Samsung vandaag nog langs!

Kortom, wacht niet en kom voor uw Samsung reparatie in Den Haag vandaag nog naar onze shop op de Leyweg. Indien u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen heeft of uw Samsung liever opstuurt, mag u natuurlijk ook altijd even bellen of een berichtje sturen via onze website. Wij helpen u graag! Onze contactgegevens en actuele openingstijden vindt u hier.

Leyplaza repareert uw Samsung!

✓ Snelle en goedkope reparatie
✓ Alle Samsung modellen
✓ Professioneel

 

” Voor het eerst mijn telefoon laten vallen en laten repareren bij Leyplaza. De telefoon is snel gemaakt en je ziet totaal niet dat het scherm is vervangen. Echt top is Leyplaza! ”

Naomi Keteren

Samsung laten repareren door een expert?