Selecteer een pagina

Scherm reparatie Den Haag

Bijna iedereen kent het wel, nét een nieuwe iPhone 8 Plus of Samsung s8 en terwijl u over de parkeerplaats naar uw auto loopt, laat u de telefoon zo uit uw hand glippen. Met veel tegenzin raapt u de telefoon op en u ziet dat er een enorme barst met tig kleine sterretjes in het scherm zitten.

iPhone scherm laten vervangen, een nieuw Samsung scherm laten installeren of het scherm van uw tablet laten maken bij een professionele zaak in Den Haag? U bent bij ons aan het juiste adres, ook voor alle minder bekende merken en modellen. Wij bieden supersnelle én goedkope scherm reparatieservice in Den Haag.

Onze supersnelle en goedkope service

Het is natuurlijk erg vervelend als uw scherm kapot is en wij helpen u dan ook graag zo snel mogelijk. Wanneer u bij ons binnenloopt heeft u binnen 30 minuten al een gloednieuw scherm op uw dierbare toestel. Klaar terwijl u wacht of boodschappen doet en dat ook nog eens tegen zeer lage kosten!

Bent u de hele week druk aan het werk en lukt langs komen écht niet, dan mag u uw toestel uiteraard ook gewoon naar ons opsturen. Onze ervaren en professionele technici vervangen het scherm met een origineel nieuw scherm en sturen de telefoon dan vaak binnen 24 uur alweer naar u terug.

Om uw telefoon in het vervolg beter te beschermen beschikken wij in onze shop ook over een zeer uitgebreid aanbod aan hoesjes. Liever een kleurig hoesje voor uw Samsung of toch een zwart hoesje voor uw Sony, bij ons vindt u voor elk wat wils!

Vandaag nog een nieuw scherm!

Wacht dus niet en kom voor razendsnelle en goedkope schermreparaties naar onze shop aan de Leyweg. Indien u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen heeft of uw telefoon liever opstuurt, mag u natuurlijk ook altijd even bellen of een berichtje sturen via onze website. Wij beantwoorden uw vragen graag! Bekijk hier onze contactgegevens en actuele openingstijden.

Leyplaza vervangt uw scherm!

✓ Snel en professioneel
✓ Goedkoop
✓ Alle modellen en merken

” Een half uurtje wachten is geen probleem op deze locatie, je gaat gewoon lekker even de winkels af en voor je het weer is je telefoon alweer gereed om op te halen! Leyplaza is echt een aanrader voor reparaties van je telefoon of tablet! ”

Xander de Vogel

Uw scherm laten repareren?